Bestellen bedrijven

Wij vinden het een eer om onze diverse soorten
aan te bieden aan bedrijven wereldwijd.

Kwaliteit

Doen waar we goed in zijn! Wij staan voor hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen. Wij kunnen uiteraard niet beslissen voor de koper, wat voor de ene koper een minimum eis is, kan voor een andere koper een hoge eis zijn. Wij kunnen u enkel als garantie geven dat wij er alles aan doen om onze kwaliteit te waarborgen. Onze naam is reeds bekend in Nederland, al jaren doen wij zaken met verschillende kwekers en telers. Zij zijn ons visitekaartje en weten, wat ze van ons kunnen verwachten. Wij geven u graag advies bij uw aankopen. Onze planten zijn tweejarig, dus vrij jong. Ze hebben een hoge vitaliteit en vele jonge wortels. In overleg kan u ook aangeven hoeveel neuzen u wenst. Voor prijzen, vragen wij u het contactformulier In te vullen of telefonisch contact op te nemen met onze diensten.

pioen bestellen bedrijven
Levering

Wij noteren graag uw bestellingen het hele jaar door. Maar aangezien wij pas in september/oktober roden. Is het niet mogelijk om uw bestellingen eerder te leveren dan 1 oktober van het jaar waarin u ze besteld.

Wij leveren onze planten steeds in leliekratten. In overleg kan u ervoor kiezen om het aantal leliekratten te ruilen bij levering. U kan ook aangeven, dat u de leliekratten wenst te betalen. Deze zullen u apart aangerekend worden op uw factuur.

Het betalen van de factuur geschiedt steeds binnen de 30 dagen na levering. In overleg kan hiervan afgeweken worden. Maar dit enkel als er goede afspraken gemaakt zijn met onze diensten.

Wij kunnen uw bestelling leveren tussen 1 oktober en 31 maart. Wij maken gebruik van een derde partij om onze planten te bezorgen. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de afnemer hiervan uiterlijk 14 dagen voor levering bericht.

U kan ook uw planten afhalen bij het bedrijf zelf. In overleg kunnen we de juiste datum en tijd afspreken, zodat geen van beide partijen voor verrassingen komen te staan of voor dichte deuren.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

Wilt u pioenrozen bestellen?