Bestellen particulieren

Pronk met uw meest favoriete pioenroos in eigen tuin

Kwaliteit

Doen waar je goed in bent! Wij bezorgen met passie en plezier een mooie keuze aan prachtige planten. Wij hebben een prachtig aanbod aan verschillende bloemen. Onze pioenrozen groeien uit tot prachtige stevige bloemen. In de knop lijkt het nog een lelijk eendje, maar eens dat de bloei doorzet, krijg je als het ware een explosie aan geuren en kleuren. Onze hoge kwaliteitsvoorwaarden dragen hiertoe bij. Wij leveren alleen hoge kwaliteit, dit betekent absoluut geen oude planten, alleen planten met voldoende jonge wortels en hoge vitaliteit.

Wij garanderen, dat u de komende jaren geniet van deze prachtige explosie.

Wat hebben wij van u nodig?

 • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • Wij nemen contact met u op voor de definitieve bevestiging, de factuuropmaak, verdere details en verzendkosten.
 • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties op onze website.
 • Alle items uit ons assortiment worden gereserveerd op volgorde van ontvangst van (vooraf) betaalde bestellingen, totdat de voorraad volledig is uitgeput. Als dat eenmaal het geval is, dan zal het icoontje “Uitverkocht” verschijnen bij de betreffende cultivar in onze Catalogus.

Wij willen u erop wijzen dat sommige cultivars erg in trek zijn, en soms zijn cultivars ook zeer beperkt leverbaar. Bestel tijdig voor de beste beschikbaarheid.

pioenplant bestellen
Levering

Wij leveren uw planten in de periode van 1 oktober tot 31 maart. Reden hiervoor is, dat ze in deze periode ook geplant moeten worden. Wij kunnen op deze manier garanderen dat uw planten goed en vers zijn. Pioenrozen bloeien namelijk vanaf mei/juni.

U kan het gehele jaar bestellingen plaatsen, maar hou er rekening mee, dat wij pas leveren vanaf 1 oktober.

Uw levering wordt bezorgd, nadat wij uw betaling hebben ontvangen.

Alleen dan is uw bestelling definitief en kan er geleverd worden. Deze regel is altijd geldend en hopen hierbij op uw begrip.

Aangezien wij een bepaalde periode per jaar leveren, vragen wij u ook om ervoor te zorgen dat wij ten laatste 2 weken voor de levering uw betaling binnen hebben. Ons rekeningnummer NL22INGB0008282357
Ten name van Paeon B.V. Adres : Oosterstraat 14/16, 1654 JJ Benningboek.

U kunt zelf aangeven, welke datum u uw bestelling wenst te ontvangen. Wij doen er dan alles aan, om uw bestelling dan ook daadwerkelijk op die datum te bezorgen.

Het is ook mogelijk uw bestelling af te halen indien gewenst. Dit kan elke werkdag tussen 8.00 en 17.00 uur. Na overleg met onze diensten.

Onze planten worden verpakt in een stevige doos met turfmolm, zodat uw plant goed blijft. Onze bestellingen worden bezorgd via post.nl. De planten zijn zodanig verpakt dat er geen schade aan de plant kan komen. U krijgt van ons een bericht als de bestelling wordt verzonden.

U krijgt via post.nl een track and trace, zodat u uw bestelling kan volgen.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing.

Mocht u vragen hebben, suggesties of aanvullende informatie hebben. Aarzel niet om dan contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Tips
 • Plant uw pioenrozen binnen de 48 uur na ontvangst.
 • Plant uw pioenrozen niet in de buurt van bomen of coniferen.
 • Uw pioenrozen hebben graag zon en ruimte.
 • Plant ze indien mogelijk op een plek waar ruimte is om te groeien.
 • Uw pioenrozen kunnen het eerste jaar in de bloei misschien minder bloemen geven dan u had verwacht. Dit worden er meer doorheen de volgende jaren.
 • Bij het planten moet u niet te diep graven. Ideaal is de groeipunten van de plant ongeveer 5 cm diep te planten. Hierbij hebben de neusjes de ruimte om te gaan groeien.
 • Uw planten houden ook van een extraatje. Water en bemesting helpen uw planten groeien.
 • Zingen, dansen en verhaaltjes voor het slapen gaan kunnen uiteraard ook, maar deze zijn niet wetenschappelijk bewezen.

Wilt u pioenrozen bestellen?