Het bedrijf

Paeon B.V. teelt met grote passie de meest
exclusieve pioenrozen van Nederland.
Wil je ook op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws en
activiteiten? Dan hebben wij goed nieuws want Paeon B.V. is ook te volgen
via Facebook.

FAMILIEBEDRIJF

Mijn naam is Jacob Karsten. Oprichter en eigenaar van Paeon B.V. Ik neem jullie graag mee in mijn herinneringen. Ik vertel jullie graag, hoe het allemaal ooit begon.

Wat ik me kan herinneren uit de vele verhalen, is dat mijn opa de zaak overnam in de jaren 30-40 van zijn vader. In de loop der jaren kwamen mijn ooms, waaronder ook mijn vader binnen het bedrijf. Na mijn opa, werden de gebroeders Karsten eigenaar en daar kwam ik als kleine jongen ook binnen. De liefde voor de bloem is daar gegroeid en na vele jaren, hebben ik en mijn vader, Wim Karsten, een deel van het bedrijf overgenomen en zo is Paeon B.V. geboren op 01-01-2005. Kenmerkend is dus, dat wij een familiebedrijf zijn, waarbij we de zorg en de liefde voor de bloem en plant willen overbrengen op de volgende generatie, die ook al in het bedrijf werkt.

WERELDWIJDE LEVERING

We verhandelen jaarlijks ruim 2 miljoen planten. De export hiervan is nu nog voornamelijk gericht op Europa. Daar blijft het niet bij. Wij hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in een goede afzetmarkt, waarbij we nu wereldwijde levering kunnen garanderen.

Wilt u pioenrozen bestellen?